Spring naar inhoud

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0

Status

Vernauwing Klarinetstraat - Eltensestraat opheffen

Door: Rogier Mittendorff
17 december 2023
Gemeente Duiven | 29 feb. 2024, 16:48

Deze vernauwing wordt meegenomen bij het herinchten van de Eltensestraat de komende jaren. Hoe dit kruispunt vormgegeven gaat worden is nu nog niet bekend. We laten deze daarom intact.

Het is heel onhandig om het eind/begin van een straat te vernauwen, je kan hierdoor als automobilist moeilijk rekeninghouden met andere.

Het is niet erg om even te moeten wachten bij een kruising maar als je af wil slaan van Eltensestraat naar Klarinetstraat moet je op de doorgaande weg wachten totdat de vernauwing vrij is. In deze tijd kan je worden ingehaald door een e-bike die rechtdoor wil of komt er weer een auto aan uit de Klarinetstraat die denkt dat je daar elkaar makkelijk kan passeren maar wat wel erg krap wordt met een draaiende auto. Ook fietsers naast elkaar uit de Klarinetstraat zien zo'n draaiende auto wel erg dicht op zich afkomen wat het veilig gevoel vermindert. Het heeft ook geen snelheidsbeperkende werking omdat afslaand verkeer en overstekend verkeer toch afremt om te kunnen zien of je de voorrangsweg Eltensestraat kan oversteken. (idem Schiermonnikoogstraat - Eltensestraat). Graag het straateinde net zo breed als de rest van de straten.


Login om verder te gaan

Blijf op de hoogte
Verversen

Annuleren